A talajcsavarok tűzi horganyzott acélból, több kivitelben és méretben a német Krinner gyárban készülnek, ezért a felhasználás módjához könnyen megtalálható a megfelelő megoldás, a terhelhetőség és az építményhez csatlakozás lehetőségtől függően.
A talajcsavar különböző szériái különböző felhasználási lehetőséget biztosítanak, ezek szériánként különböző teherbírást képesek felvenni és a teherbíró talajrétegnek átadni.
A talajcsavarok statikailag bevizsgáltak.

U-SZÉRIA​

Nevét fejének „U” alakú végződéséről kapta, mely főleg fa gerendák és oszlopok befogadására alkalmas.
Terhelhetősége: 250- 1000 kg.
Lehajtása kézi erővel „házilag” is kivitelezhető.
Alkalmazása: faház, terasz, kocsi beálló, pergola, szaletli, kerti épület, előtető, vadászles, játszótéri eszközök, fából készült építmények, lépcső, oszlop, tábla rögzítése…stb

M-SZÉRIA​

Talplemezes csavar melynek feje egy furatokkal és menettel kialakított hat lap, így biztosítva a különböző építmények rögzítését.
Terhelhetősége: 300- 7250 kg
Lehajtása 100cm-ig kézi erővel, a hosszabb méretek esetén géppel lehetséges.
Alkalmazása: fa és acél könnyűszerkezetes épület, csarnok, sátor, konténer, szerkezet, gép, garázs, lépcső, híd, napelem, szobor, stég, a legsokoldalúbb alapozására alkalmazható.

G-SZÉRIA

Az üreges csavartest csövek, zárt profilok oszlopok befogadására alkalmas. Felső részére anyák vannak hegesztve, biztosítva a rögzítést és pontos beállítást.
Terhelhetősége: 200- 4000 kg
Lehajtása 100cm-ig kézi erővel, a hosszabb méretek esetén géppel lehetséges.
Alkalmazása: kerítés, oszlop, napvitorla, zászlórúd, tábla, könnyűszerkezetes épület, stég, korlát, gépek, napelem, terasz

E-SZÉRIA

Üreges kiképzésű peremes fejjel ellátott talajcsavar. Excenteres rögzítő gyűrűkkel lehet oszlopokat tökéletesen függőlegesre állítani.
Terhelhetősége: 1800-7250 kg
Lehajtása: géppel lehetséges
Alkalmazása: Zászlórúd, kerítés, lámpaoszlop, hirdetőtábla, jelzőtábla, megfigyelő kamera oszlop állításához.

F-SZÉRIA

Talplemezzel ellátott üreges csavar, kerek vagy téglalap fejjel. A fejrészen ovális furatok vannak kialakítva a jobb állíthatóság érdekében. A csavar fejéhez különböző csatlakozó elemek rögzíthetőek.
Terhelhetősége: 1150-5 400 kg
Lehajtása: géppel lehetséges.
Alkalmazása: Nagyobb építmények, szerkezetek alapozásához használható, lehetőség van speciális csatlakozás kialakításához.

K-SZÉRIA

Kerítések telepítéséhez legjobb megoldás a K széria, ahol a talajcsavarba töltött granulátum rögzíti az oszlopot és akadályozza annak kihúzását.

X-SZÉRIA

A műanyag talajcsavarok az építés olyan területein használhatók ahol a fém nem lehetséges és nem feltétel a nagy teherbírás.